A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNKovács Richárd
12:20ÖkölvívásHarrison Garside-Richard Kovacs
HUNDósa Dániel
13:05VívásDaniel Dosa-Abdelrahman Tolba
HUNMárton Anna | Pusztai Liza
14:30VívásLiza Pusztai-Anna Marton
HUNSzűcs Luca
14:30VívásLuca Szucs-Yoana Ilieva
HUNMagyarország
20:05VízilabdaMagyarország-Kanada
HUNMagyarország
21:00KézilabdaArgentína-Magyarország
NyílNyíl

Kacsamell-leves

kacsamell leves
Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Forrás: Táfelspicc

Elkészítési idő: nettó 15 perc

Alapanyagok:

  • 1/2 kacsamell (kb. 20 dkg)
  • 1 liter ánizsos kacsaaprólék-leves LINK
  • 1 csokor friss korianderzöld
  • 1 csokor friss bazsalikom
  • 1 lime
  • 1 db csilipaprika vékony szeletekre vágva

Egy serpenyőt a lehető legmagasabb fokozatra hevítek, a mellet bőrével lefelé addig pirítom, amíg ropogósra pirul, ez nem tart tovább pár percnél. A levest forráspontig hevítem. A mellet pár miliméteres szeletekre vágom, egy mélytányérba helyezem, koriandert és bazsalikomot tépek rá, rámerem a tűzforró levest, lime-ot csavarok bele, és boldogan elfogyasztom.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!