Kacsamell-leves
![kacsamell leves](https://cdn.origo.hu/2023/12/b32z1LYlN71AlHGTPDtUSJmtupRIoQkWhizBPZoYoVs/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzRmZjU4NjY4NDk2YjQxZTliMjA0YjZlYjY4MzY5MThl.webp)
Elkészítési idő: nettó 15 perc
Alapanyagok:
Egy serpenyőt a lehető legmagasabb fokozatra hevítek, a mellet bőrével lefelé addig pirítom, amíg ropogósra pirul, ez nem tart tovább pár percnél. A levest forráspontig hevítem. A mellet pár miliméteres szeletekre vágom, egy mélytányérba helyezem, koriandert és bazsalikomot tépek rá, rámerem a tűzforró levest, lime-ot csavarok bele, és boldogan elfogyasztom.