Kacsamellsaláta

kacsamell leves
Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!
Forrás: Táfelspicc

Elkészítési idő: nettó 15 perc, bruttó 6 óra

Alapanyagok:

  • 1 csokor koriander
  • 1 csokor bazsalikom
  • 1 csokor petrezselyem
  • 1 db répa
  • 1 db csilipaprika vékony szeletekre vágva
  • 1 dl szójaszósz
  • 1 dl mogyoróvaj

A kacsamellet vékony szeletekre vágom. A fűszernövényeket durván összevágom, a répát lereszelem, elkeverem őket a csilivel. Ráhelyezem a kacsamellett, meglocsolom a szójaszósszal kikevert mogyoróvajjal, megspriccelem a lime levével, és megeszem. Rendkívül súlyos étel, de igencsak finom.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!