A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNUngvári Attila
10:20CselgáncsAbylaikhan Zhubanazar-Attila Ungvari
HUNÖzbas Szofi
11:10CselgáncsRenata Zachova-Szofi Ozbas
HUNMagyarország
16:00KézilabdaMagyarország-Angola
HUNAkilov Plylyp
20:32ÖkölvívásOleksandr Khyzhniak-Pylyp Akilov
HUNMagyarország
21:05VízilabdaSpanyolország-Magyarország
NyílNyíl

Csőben sült burgonya

csőben sült burgonya
Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Forrás: Táfelspicc

Joanne Harris nyomán.

Elkészítési idő: nettó 30 perc, bruttó 2,5 óra

Hozzávalók:

  • 1 kg burgonya
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 100 g vaj
  • 500 ml tejszín
  • só, bors
  • 100 g ementáli

A krumplit megpucolom, vékony karikákra vágom, átmosom, és konyharuhával leszárogatom. A vajat és a tejszínt összeforralom, beleteszem a feldarabolt fokhagymát, a krumplit, majd sózom, borsozom, és 8 percig főzöm. Egy kivajazott jénaiba töltöm a keveréket, megszórom reszelt sajttal, és 150 fokos sütőben másfél órán át sütöm.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!