Elkészítési idő: nettó 20 perc, bruttó 1 óra
Hozzávalók:
Egy nagyobb tálban összekeverem az összes száraz hozzávalót, majd az olvasztott csokoládét. A cukrot a mézzel addig forralom, amíg enyhén besűrűsödik (6-8 perc), végül hozzáöntöm a többi alapanyaghoz, és alaposan elkeverem. Egy tortaformát kibélelek sütőpapírral, ezt enyhén megkenem olajjal vagy vajjal, majd mintha kilisztezném, megszórom vékonyan kakaóporral. Belesimítom a keveréket, és 165 fokra előmelegített sütőben 25-30 percig sütöm. Miután kissé kihűlt, késsel leválasztom a tortaforma oldaláról, leveszem az aljáról a sütőpapírt, és vastagon megszórom porcukorral. Sütőpapírba csomagolva hónapokig eláll (-na, ha lenne rá esélye).