Wasabis mogyoró
![wasabis mogyoró](https://cdn.origo.hu/2023/12/7syJIH68VRUPb4N79T3zYEPXXM_3lPjC-Eg6Q0nBu0w/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzVkYmU5MWFiOTNmZDQwNzBhYTdkNGI3YmIxMTg3Y2M5.webp)
Elkészítési idő: nettó 10 perc, bruttó 1 óra
Alapanyagok:
A sütőt 170 fokra előmelegítem. A mogyorót és a sót összedörzsölöm, majd a felesleges sót egy szita segítségével lerázom róla. Enyhén felverem a tojásfehérjét, lassan hozzáadom a wasabi port, a kukoricalisztet, a wasabipasztát, végül beleforgatom a mogyorót. Sütőpapírral bélelt tepsire kanalazom kisebb halmokban, majd 40-50 percig szárítom.