Tuna-dog
![Interjú Litauszki Zsolttal a Pierrot séfjével, Tuna dog kimchivel](https://cdn.origo.hu/2023/12/fReuaguxQ3lJu2EYhu9KGk-5GVB-TGVKX9Hv0ojipic/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzhiMTA2ZDY2YWMzNTQzYTNhZDRiZWUyYzhkNTgyN2Jj.webp)
Elkészítési idő: nettó 30 perc, bruttó 45 perc
Alapanyagok:
A tonhalat és a toast kenyeret 1x1 cm-es kockákra vágjuk. Korianderrel, sóval, borssal és lime-mal ízesítjük. A tojással és majonézzel összekeverjük. Ez lesz a töltelék. A kifliket hosszában kettévágjuk, és megpirítjuk. A tonhalas keverékből virsli méretű rudakat formálunk, és minden oldalán megpirítjuk. A kiflibe helyezzük a sült tonhalvirslit és rukolával, kimchivel tálaljuk.