2013. Röviden.
Amikor tavaly mindenki a cronuton pörgött.
Aztán kiderült, hogy lesz Magyarországon is.
Amikor emberek (M-Ű-V-É-S-Z-E-K) orrából vettek baktériumot sajthoz.
Amikor augusztusban a Bompas and Parr világító fagyit dobott piacra, amiből egy gombóc 200 dollár. 200 dollár :(
Műhúst készítettek, és meg is kóstolták. Pontosan olyan rossz volt, mint azt bárki sejthette, úgyhogy inkább hasznosabb dolgokra kellene pazarolni a tudományt. Repülő, vízzel hajtott autókra, például.
Vagy amikor egy cég elkezdett szárított marhahúsból névjegykártyát gyártani.
2014. Röviden.
Állítólag az idén több olyan hibrid lesz, mint, mint a cronut, mert tényleg nem volt még elég ezekből a teljesen fölösleges dolgokból. Ramen burger. Cronut burger.
Mindenki lóhúst fog enni. Ha már eddig is mindenki lóhúst evett, csak nem tudott róla, nem tök mindegy?
Ha nem lovat, akkor halfejért és egyéb, eddig lenézett halakért fog pénzt fizetni menő éttermekben, ugyanis a nem lenézett halak elfogynak. Belsőségeket is fognak enni, ott, ahol eddig nem, ugyanis a marháknak, disznóknak meg nincs annyi hely, hogy csak bélszínt termeljenek.
A Technomic szerint durván visszajön a tészta és szénhidrátzabálás.
Mindent savanyítanak majd, és kimcsiből lesz a kerítés.