kolbász 2015. 06. 17.
Jó világ van, itt a lekvárral töltött kolbász
A fúziós rémálom utolérte a húsipart.
![](https://cdn.origo.hu/2015/06/Y4cYmw4bdrYiaIkQOFP809Z1BZaZLCKNAhdxP8hua24/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzNiZGM0ZmYyODFmYTRmOWI4YjM1YWFhYWU5ZDZjNzYx.webp)
A fúziós rémálom utolérte a húsipart.
Emlékeznek még 2013 legforróbb süteményőrületére? Kiszivárgott az eredeti recept!
Aki azt hitte, hogy a cronut felülmúlhatatlan idiótaságban, az nyugodtan kapcsolja be a biztonsági öveket.
Utolsó cikkünk 2013 macaronjáról, amelyet itthon rendkívül rossz minőségben lehet kapni.
2013 legnagyobb gasztrohisztériája annyira elért hazánkba, hogy egy budapesti cuki már süti is!