Mi kell nekünk?
A strandra kiszállított ételek összeválogatásának szempontjai:
A hús kérdése
A húsos egytálételek nagy része nem mindenki számára vonzó hidegen, de ha ragaszkodnak a húshoz, arra is van megoldás. A videón megmutatjuk, hogyan tudnak előkészíteni egy dagadót, amit 110 fokon 3 óra alatt tökéletes és finom szalámivá süthetnek, és szeletelve, egy alufóliában oda viszik, ahova akarják, pár óra alatt hűtés nélkül sem romlik meg.
Ötletek fűszerezésre:
Laktató, nem megpunnyadó saláták
A felsorolt receptek hideg egytálételként működnek, és attól sem kell tartani, hogy sok órás napon törődés után összeesnének, mint a klasszikus saláták többsége. Azt viszont ezek esetében is érdemes betartani, hogy a sót és az öntetet csak közvetlenül fogyasztás előtt, a parton keverjék bele, ezért egy számmal nagyobb tárolóedényben vigyék, úgy könnyű lesz összekeverni.
Mártogatósok
Tortillachips, vagy hosszában felnégyelt répa, esetleg zellerszár, és már lehet is fogyasztani.
Lepények
Ezeket még otthon fel lehet darabolni, és a parton semmi más nem kell, csak egy szalvéta, amellyel megfogják a szeleteket.