Reteksaláta füstölt hallal
![füstölt hal retek saláta](https://cdn.origo.hu/2023/12/0sZvFtARC6moRgKx75i3gCZj4rjOTJ-Zb002kmM-7Vk/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzcyYzExY2EwZTYwZjRmNDJiZmM0ODE0NWRiMWY3MDRh.webp)
Elkészítési idő: nettó 15 perc, bruttó 12 óra
Alapanyagok:
2 egész sörretek meghámozva, finomra szeletelve, a fiatal levelei apróra vágva
2 evőkanál almaecet
2 evőkanál víz
1 teáskanál cukor
1 csipet só
10 dkg füstölt hal feldarabolva
A retket meglocsolom az ecetből, vízből, cukorból kevert lével, egy éjszakára hűtőszekrénybe teszem. Másnap elkeverem a hallal.