Rondák a süteményei? Van megoldás
![mintás sodrófa](https://cdn.origo.hu/2023/12/wtBWBPK1t9P1KAgA32N3hF9eiqloVfrv1HSkSftLEV4/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2E1YmJkMGRkMzcxNzRkMDRhMzEzZWZjNzUxN2NmOWYy.webp)
Az íz tőlünk függ, a minta a sodrófától
Egyszerű ötlet oldja meg az ügyetlen és ötlettelen sütnivágyók esztétikai problémáit. A mélyfaragásos sodrófa csodás süteményt kreál a legegyszerűbb lapos kekszből is. Annyira egyszerű, hogy szinte nevetséges leírni: a tészta sodrásához először használjunk sima sodrófát, hogy a tészta egyenletes, sima réteget képezzen. Ha már eljutottunk a megfelelő vastagsághoz, fogjuk kézbe a dombornyomással dolgozó eszközt, amely
hibátlan mintákat rajzol majd az alapanyagba.
Az eredmény valahogy így fest majd:
A sodrófának találtunk egy olcsóbban elérhető változatát is, itt.