A korábban az Origón is bemutatott nagymarosi termelő meglepő módon
ugyanazzal a termékkel győzedelmeskedett mindkét csoportban:
a tequilás jalapenónak úgy tűnik, jár a dupla arany. „Ez számomra is meglepő véletlen. Azért indult el két kategóriában, mert nem tudtam eldönteni, melyikbe passzol inkább – ma éjszaka óriási meglepetésként ért a hír, hogy a Pepper Specificben és a Pepper Basedben is az én szószomat hozták ki legjobbnak."
A termék kapcsán Nagy Gábor elmondta:
Magyar módra készül, savanyított jalapenóból, amit fokhagymával, lime-mal és tequilával egészítek ki.
A The World Hot Pepper Awardson leginkább különleges ízekkel lehet érvényesülni – nagyon örülök, hogy a már két éve kifejlesztett és a hazai mexikói éttermekben is kedvelt szószom elnyerte az amerikai zsűri tetszését."
Nemzetközi világversenyen nem ez volt az első magyar siker: 2015-ben a Diczkó László által készített Spirit of Attila szerzett aranyat a The World Hot Sauce Awards Hot sauce kategóriájában.