Egy igazi gasztronómiai kényeztetésben, az ízek kavalkádjában, és a legjobb magyar borok csábításában lehet része, miközben Budapest tetejéről a tűzijáték táncában gyönyörködhet. Különleges bárételeket és desszerteket kóstolhat meg ezen a napon.
A bárételeket Kövér Gergely séf kreációi alkotják, aki megjárta az angol és a holland Michelin-csillagos éttermeket. Tálalásában a vendégek megkóstolhatják a
meggy géllel és mákmorzsával tálalt kacsamáj bonbont, vagy a grillezett bélszínt szója glazúrral, tápiókagyönggyel és petrezselyem emulzióval.
Ezt követik Szabó Zsuzsa cukrászséf desszertjei, mint az eper, bazsalikom és lime szféra, vagy a citromnád és csokoládé ganache. Ezekhez megízlelheti a tokaji, etyeki, villányi, egri és szekszárdi borok zamatát is.
A fine dining koktélokért Anger Borbála rocker-bartender lesz a felelős, a zenei aláfestésről pedig Andrew J. gondoskodik.
Az est fénypontja persze a tűzijáték lesz, amelyet a Szent István Bazilika látványa tesz még csodálatosabbá.