Egy Michelin-csillagos séf meghirdette az első vacsorákat az űrben
A dán séf, Rasmus Munk új projektjével - fine dining az űrben – a sztratoszférába költözteti Michelin-csillagos éttermét.
A dán séf, Rasmus Munk új projektjével - fine dining az űrben – a sztratoszférába költözteti Michelin-csillagos éttermét.
A most megnyílt étteremben minden érzékszervre hatni kívánnak.
A cél a zöld Michelin megszerzése.
Az étterem kínálata túlmutat a gasztronómián, egy minden apró részletében megkomponált élménycsomagot nyújt a vendégeknek.
Utánajártunk, mit tehet egy vacsoraszervizt kínáló hely olyankor, amikor mindenkinek otthon kell maradnia.
Nemes Richárddal, a Gourmet Fesztivál alapítójával beszélgettünk arról, hogy mit nyújt a rendezvény a látogatóknak.
A Costes Downtownban főzött Rácz Jenő, hamarosan a tulajdonossal, a Sziget-alapító Gerendaival Károllyal nyit éttermet.
Golan Gurfinkel nagyköveteket látott vendégül Izrael 70. szülinapi buliján.
Ők az egyetlen kétcsillagos étterem a régióban. Mészáros Ádám a tojásos galuskáról is beszélt az Origónak.