Az uborka az új gluténmentes bagett
![uborka bagett](https://cdn.origo.hu/2023/12/klzepqMQui8HeWeP-MtlEwdGxTXPd63Y_ovYvCinFM8/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzA1YjA2ODI5YTZmODQ2NDM4YTc4MjU5MzY5ZWMxMjg2.webp)
Ez a megoldás akkor is jó, ha kevesebb szénhidrátot és több zöldséget szeretnénk bevinni a mindennapi érkezésünkbe, valamilyen diétát folytatunk, vagy csak szeretnénk, ha a gyermekünk tízórais dobozába zöldség is kerülne. Nincs másra szükség, csak egy hosszú uborkára, egy kanálra és persze a töltelékre.
Vágja le az uborkák végeit, majd szelje ketté, kaparja ki a belsejüket. Ezt követően vágja megint ketté, csak most keresztbe; így kap négy szelet uborkát. A belső, magos részt, amit kikapart, nem dobja el; nyugodtan használja fel joghurtban, vagy tzatziki mártásban. Most már csak azt kell eldöntenie,
mivel szeretné megtölteni.
Avokádóval? Tojássalátával? Pulykasonkával és sajttal? A lehetőségek végtelenek. Feldobhatja paprikával, ízesítheti cayenne borssal, különböző szószokkal és húsokkal.
Tehát akár a glutént, akár a cukrot,
akár a nadrágméretét szeretné eldobni, próbáljon ki egy olyan új étrendet, ahol bármelyik fogás képes a feje tetejére állni. Kóstoljon bele egy olyan világba, ahol akár egy uborka is lehet bagett.