Különleges ünnepi desszert

Panna cotta
Vágólapra másolva!
Minden évben azon fáradozunk, hogy valami igazán különleges kerüljön az ünnepi asztalra. Főleg desszert tekintetében. A következő fogás már az alapanyagait tekintve is különleges, emellett azonban még jól is néz ki. Ha meglátnánk az ünnepi asztalon, mi biztosan azonnal belekóstolnánk. Kíváncsi már, hogy mi a különleges hozzávaló?
Vágólapra másolva!

Azt már megtanultuk, hogyan készítsünk egészséges szaloncukrot, amit még a felnőttek is szívesen lopnak le a fáról, na, meg persze azon sem kell aggódni, hogy mennyit esznek belőle a gyerekek.

Panna cotta Forrás: 700D 1/Molnar Gabor 1

A következő desszert is egészen különleges. Noha a panna cottát már önmagában is imádjuk, ez nem egy hétköznapi recept, hiszen magának a krémnek és a habnak is van egy-egy

különleges alapanyaga.

Hogy mi ez a két különlegesség? Lapozzon tovább a receptért és a videóért!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!