Hozzávalók a csirkéhez:
Hozzávalók a panírhoz:
Elkészítés:
Tegye egy tálba a csirkecombokat, szórja meg a fűszerekkel, öntse hozzá az írót, és tegye hűtőbe legalább 1 órára.
Keverje össze a panír hozzávalóit, forgassa meg benne a csirkecombokat, majd süsse ki olajban.
Hozzávalók:
Elkészítés:
Tegye egy tálba a csirkeszárnyakat, szórja meg a sóval, a borssal, adja hozzá a fokhagymát, majd a limelevet, keverje össze, és tegye hűtőbe 1 órára.
Forgassa meg lisztben a szárnyakat, azután süsse ki olajban.
Hozzávalók:
Elkészítés:
Egy tálban keverje össze a csirkedarabokat a fokhagymával, a gyömbérrel, a szójaszósszal, a szakéval, a szezámolajjal és a cukorral; tegye hűtőbe 1 órára.
Öntse a csirkéhez a burgonyakeményítőt, keverje jól össze, majd süsse ki olajban. Hagyja pihenni 5 percig, majd süsse át még egyszer.
Hozzávalók:
Elkészítés:
Keverje össze egy tálban a kukoricakeményítőt, a lisztet, a sót és a vizet. Forgassa meg a szárnyakat a kukoricakeményítőben, majd a lisztes keverékben. Először csak pirítsa meg őket az olajban, majd miután 190 fokosra melegedett, tegye vissza, és süsse meg teljesen.
Egy serpenyőben keverje össze a szójaszószt, a mézet, a rizsecetet, a csilipasztát, a fokhagymát és a gyömbért. Melegítse fel, majd forgassa meg benne a kisült csirkeszárnyakat, míg a keverék jól bevonja a hús külsejét. Ízlés szerint szórja meg szezámmaggal.