Hozzávalók:
Elkészítés:
Pirítsa meg a hagymát az olívaolajon, azután adja hozzá a fokhagymát, a marhahúst, 1 teáskanál sót, 1/2 teáskanál borsot, és keverje jól össze. Öntse hozzá a spenótot, és süsse még néhány percig, amíg a levelek összeesnek. Vegye le a tűzről, majd tegye félre.
Pucolja meg és reszelje le a burgonyát, tegye egy konyharuhába, nyomkodja ki a levét, utána öntse egy tiszta edénybe. Adja hozzá a tojást, 1 teáskanál sót, 1/2 teáskanál borsot, a hagyma- és fokhagymaport, a sajtot, utána keverje össze.
Béleljen ki egy kisebb tálat folpackkal, szedjen bele krumplit, azután egy kanál segítségével nyomkodja a tál oldalához. Szórjon a közepébe reszelt cheddar sajtot, szedje rá a marhahúsos keveréket, és formázzon belőle bombát. Tegye a hűtőbe fél órára, utána süsse 190 fokon 35 percig. Tálalja paradicsomos vagy csípős szósszal, illetve friss fűszerekkel.