A pulled porkhoz a pácolt sertéslapockát vagy sertéstarját alacsony hőmérsékleten,
7-8 órán keresztül sütik.
Ezt követően szálakra szedik, és hamburgerzsömlében, tortillában vagy salátával tálalják. Ha jól készítik, szinte magától omlik le a csontról.
Ez az ínycsiklandó finomság kerül bele a Zabáljcsak! pulled pork szendvicsekbe, amelyeket ezen a hétvégén, a Pláne Badacsony teraszán mi is megkóstolhatunk.
A Zabáljcsak! csapat szendvicseiről azt kell tudni, hogy szaftosak, füstösek, és garantáltan nyakig maszatos lesz tőlük.
A borteraszon ott lesz még Meczker Tomi is, aki teljesen természetesen említi egy lapon a pulled porkot, a liofilizált málnát és a szömörcés creme fraiche-t. Kíváncsian várjuk, mi sül ki belőle.
A badacsonytomaji Pláne Badacsony augusztus 10-én 16:00 órától, illetve augusztus 11-én 13:00 órától várja a vendégeket Meczker Tomival és a Zabáljcsak! csapatával.
További információkért látogasson el az esemény Facebook-oldalára!