Hozzávalók a kekszes réteghez:
Hozzávalók a joghurtos réteghez:
A kekszes réteg elkészítése:
Aprítsa fel a Graham-kekszet egy aprítógép segítségével, öntse át egy tálba, azután keverje össze a cukorral és a sóval.
Olvassza meg a vajat, és dolgozza jól össze a keksszel. Nyomkodja bele egy tepsibe, majd tegye a hűtőbe legalább egy órára.
A joghurtos réteg elkészítése:
Keverje össze a zselatint és a cukrot egy közepes méretű tálban.
Egy másikban kezdje el forralni a citromlevet és a vizet, utána lassan öntse hozzá a zselatint, miközben kézi habverővel folyamatosan keveri.
Amikor a cukor feloldódik, tegye félre 30 percre.
Verje habbá a tejszínt, utána dolgozza össze a joghurttal és a citromhéjjal. Lassan keverje hozzá a citromos zselatint, majd öntse a kekszes rétegre.
Tegye hűtőbe egy órára, tálalja reszelt citromhéjjal.