Fehérjében gazdag étrendje sok steaket és más vörös húsokat tartalmazott. Utánozni akarja Marilynt? Ha legközelebb steaket készít, tálaljon hozzá nyers sárgarépacsíkokat. A színésznő
rendkívül szerette a zöldségeket.
Amennyiben viszont bárányhús mellett dönt, ne felejtse el bepácolni, és friss fűszernövényeket használni az ízesítésére.
Ahogy fentebb már említettük, Marilyn szívesen fogyasztott zöldségeket, ám a kedvence mégis a sárgarépa volt. Gyakran eszegetett mázzal bevont répakarikákat, és néha még nyúlnak is nevezte magát. Emellett persze sem a hot dogot, sem a hamburgert nem vetette meg. Sőt, az 1950-es években épp ez utóbbi volt az étkezések csúcspontja.
A szőkeség reggelire mindig ugyanazt fogyasztotta: egy pohár meleg tej benne két nyers tojás.
Norma Jeane lelkes rajongója volt a pezsgőnek. Akár édes, gyümölcsös vagy száraz, kortyolja lassan, és élvezze az ízét, ahogy a hajdani példakép tette. Ha pedig evett és ivott egy jót, jöhet az utolsó fogás, a desszert. Norma kedvence a csokoládés-karamellás fagylaltkehely volt.
Készítse el a mázzal bevont répakarikákat, és nézze meg kedvenc Marilyn Monroe-filmjét.
Hozzávalók:
Elkészítés:
Karikázza fel a répát, és egy kis vízen párolja meg egy serpenyőben. Amint a víz elpárolgott, adja hozzá a többi alapanyagot, és pirítsa 2-3 percig alkalmanként megkeverve.