Litauszki Zsolt közel két évet töltött Costa Ricán, most pedig a Gundel Étterembe érkezik, ahol leendő feladatai között szerepel egy új irányvonal kidolgozása az étterem örökérvényű, tradicionális értékeinek figyelembe vételével.
Karrierje kezdetén 9 évet töltött Ausztriában, ahol 8 konyhán, köztük 2 Michelin-csillagos étteremben is szerzett tapasztalatokat. 2008-ban tért vissza Magyarországra;
a Maligán Borétterem üzemeltetőjeként hamar az ország egyik legjobb éttermévé tette a helyet.
2009 és 2016 között, a Zsidai Group második éttermének nyitása után, további 12 különböző stílusú vendéglátó egység – köztük a Pierrot, a Kempinski Hotel Corvinus ÉS Bisztro, a Baltazár Hotel és Étterem, a Pest Buda Hotel és Bisztro, az Opera Café, a Spíler, a Jamie's Italian – létrejöttében, üzemeltetésében, illetve menükínálatának kidolgozásában vett részt.
Litauszki Zsolt a Magyar Bocuse d'Or Akadémia tagja, a Zsidai Group korábbi kreatív chefje áprilisban érkezik a Gundel Étterembe executive chefként.