A menüt ebben az évben Matthew Morgan, a The Beverly Hilton Hotel vezető szakácsa állította össze. A séf főfogás gyanánt chilei tengeri sügért álmodott meg fekete rizzsel, spárgával és sült répával.
Ezt követően a Golden Globe résztvevői desszert gyanánt liszt hozzáadása nélkül készült csokoládétortát kapnak fehér csokoládéval leöntve. Az édességet
Thomas Henzi, az ünnepség hivatalos cukrásza készíti.
Ez az első alkalom, hogy a desszert gluténmentes.
A két finomság mellett a vendégek számos ital közül választhatnak, mint például a gála hivatalos pezsgője, a Moët&Chandon.
Camilla Belle színésznő az ital felhasználásával koktélt álmodott meg, amelyet egy-egy fehér orchideával szolgálnak majd fel.
És most ön is elkészítheti!
Hozzávalók:
Elkészítés:
Tegye a hozzávalókat egy koktélshakerbe egy kis jéggel, jól rázza össze, azután töltse poharakba.