Húshelyettesítő húsételeiket borsó- és szójababfehérjéből készítik, termékeik mind ízben, mind kinézetre megtévesztésig
hasonlítanak az igazi húsokra.
A baconszalonnájuk sót és különböző nitrátokat is tartalmaz, miközben nincs benne telített zsír. Tehát egészségügyi szempontból jobb választásnak tűnik, mint az igazi bacon.
Sőt, úgy készítették el, hogy a felhasználhatósága is megegyezzen az eredetivel: ugyanúgy meg lehet sütni vagy akár nyersen is lehet fogyasztani. Még a textúrája sem különbözik az igazitól.
Ezt a kritikusokkal végzett kóstolás során állapították meg: mindenki azt hitte, hogy igazi bacont majszol.
És ez még mindig nem minden, ugyanis a márkának van húsmentes csirkehúsa is. A vállalat társalapítója szerint két évet töltöttek azzal, hogy a csirkehúst és a baconszalonnát alkotóelemeire bontsák, majd újra felépítsék – immár növényi alapon.