Mennyei a házi mogyorókrém, ha így készíti
![mogyorókrém](https://cdn.origo.hu/2023/12/ByWOnwMJy2Bz1vYZfgnVh2JtNNnynVXWzkvgbbeX-C8/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzRmODY5YjNlYTI5ZDQzODZiMDc5MDQxMGJiM2VmZmE1.webp)
A boltival szemben ebben biztosan nincs sem pálmaolaj, sem tejpor, sem óriási mennyiségű cukor. Ugyanis ebben az esetben – bármit is ír a recept –
mi szabhatjuk meg, mennyi cukorral
vagy édesítővel készítjük. Ráadásul az elkészítése pofonegyszerű és kiüti a nyeregből az összes boltit.
Hozzávalók:
Elkészítés:
Tegyük a cukrot és a mogyorót egy aprítógépbe. Dolgozzuk jól össze.
Öntsük hozzá a mandulaitalt és tegyünk bele két-három marék csokoládét.
Amint összedolgoztuk, folyamatos keverés közben adjuk hozzá a maradék csokoládét.
Krémesítsük és már fogyaszthatjuk is.