Ez lesz idén a grillszezon sztárja
![ananász](https://cdn.origo.hu/2023/12/HUJKR35LhUuGjNi-zx0YU0_uGWBfMJY7M0HuE8gCMj8/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzRkZDYzZjBiZjQ4MTRjMjg5YzFhMTkyYzEyNDNmNzhk.webp)
A sok eső után ideje kihasználni a napsugarakat, és akkor begyújtani a grillt, amikor épp lehetőségünk van rá – nem megvárni a hétvégét, hiszen addig még ki tudja, mi lesz. Kezdjük is mindjárt ezzel a lélegzetelállítóan finom és egyszerű recepttel. Ha ma csak ezt dobjuk rá a grillre, már megérte!
Hozzávalók:
Elkészítése:
Melegítsük elő a grillt.
Pucoljuk meg és vágjuk fel ékalakba az ananászt.
Forgassuk meg mézben vagy barna cukorban, és tegyük a grillre.
Grillezzük, amíg a méz vagy a cukor karamellizálódik, azután tálaljuk vaníliafagylalttal vagy joghurttal.