Hozzávalók:
Elkészítés:
Melegítse elő a sütőt 200 fokra és béleljen ki egy 20x30 centiméteres tepsit sütőpapírral.
Törje össze a kekszeket egy aprítógéppel vagy egy sodrófával, azután keverje össze az olvasztott vajjal.
Tegye a tepsibe, utána a sütőbe és süsse 12 percig. Tegye félre, majd vegye le 150 fokra a sütő hőmérsékletét.
A töltelék elkészítéséhez keverje össze egy tálban a krémsajtot és a porcukrot egy konyhai robotgéppel.
Egy másik tálban dolgozza össze a lisztet a kakaóporral, azután adja hozzá a tejszínt, az írót, a vaníliát és az ételszínezőt. Dolgozza jól össze.
Öntse a piros keveréket a krémsajtoshoz és keverje jól össze. Egyesével adja hozzá a tojásokat és dolgozza össze.
Öntse a keveréket a kekszalapra és süsse 40 percig.
Amint letelt az idő, kapcsolja le a sütőt, és hagyja benne a süteményt legalább egy órát. Ezután hűtse tovább szobahőmérsékleten, végül tegye a hűtőbe két órára.
Olvassza meg a mályvacukrot a mikróban. Vegye kis a süteményt a hűtőből, majd az ujjai segítségével csorgassa rá a kihűlt mályvacukrot a süteményre – így készítve el a pókhálót.