Így használjuk fel a megmaradt tojássárgáját

megmaradt tojássárgája
Vágólapra másolva!
A tojás rendkívül gazdag tápanyagokban, vitaminokban és ásványi anyagokban. A legjobb benne, hogy a reggelitől kezdve a vacsoráig az egész napunkat körülölelheti. Ugyanakkor érdemes arról is beszélni, hogy mit kezdjünk a megmaradt sárgájával, ha a fehérjéből omlettet, pavlova tortát, habcsókot vagy egyéb süteményt készítünk. Ne hagyjuk kárba menni! A képre kattintva galéria nyílik tippekkel!
Vágólapra másolva!
megmaradt tojássárgája
creme brulee
majonéz
rántotta tojás
Igazi szuperétel: ma van a tojás világnapja tükörtojás
megmaradt tojássárgája
megmaradt tojássárgája, cobbler
megmaradt tojássárgája, holland szósz
megmaradt tojássárgája, lávatorta
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!