Hozzávalók:
Elkészítés:
Keverjük össze jól az összetevőket és a maradékot tároljuk a hűtőszekrényben.
Szinte bármilyen szendvicshez jól illik. Párosítsuk salátával, paradicsommal, sajttal és csirkemellel!
Hozzávalók:
Elkészítés:
Keverjük össze a hozzávalókat, majd kóstoljuk meg, és ha szükséges, fűszerezzük még.
Tegyük a hűtőbe 20 percre, hogy az ízek összeérjenek.
Kiválóan illik a hamburgerekhez és a húzott sertéshúsos szendvicsekhez.
Hozzávalók:
Elkészítés:
Törjük össze az avokádót, majd keverjük bele az alapanyagokat.
A maradékot tároljuk a hűtőben.
Fogyasszuk sajttal, fokhagymával és dióval, vagy spenóttal, salátával, paradicsommal és vékonyra szeletelt csirkemellel.
Hozzávalók:
Elkészítés:
Keverjük össze a hozzávalókat egy villával, ha szükséges, fűszerezzük még.
Uborkás-lazacos szendvicshez kiváló!