Hozzávalók:
Elkészítés:
Egy nagy fazékba tegyük fel főni a tésztát a szokott módon.
Közben egy nagy tálban keverjük össze a húst, a zsemlemorzsát, a petrezselymet, a sajtot, a tojást, a fokhagymát, 1 teáskanál sót és a paprikapelyhet.
Dolgozzuk jól össze, és készítsünk belőle húsgolyókat.
Melegítsünk fel olajat egy serpenyőben, és jól süssük át a húsgolyókat. Amint elkészültek, tegyük félre.
Pirítsuk meg a hagymát olajon, azután öntsük hozzá a paradicsomot, és tegyük bele a babérlevelet is. Ízesítsük sóval és borssal.
Tegyük bele a húsgombócokat, és fedjük le.
Főzzük, amíg a szósz besűrűsödik, ami körülbelül 8-10 perc.
Amint a mártás elkészült a húsgolyókkal, tálalhatjuk a tésztával és sajttal.