Miért együnk rendszeresen spárgát?
![spárga](https://cdn.origo.hu/2023/12/ovTmKdvaArg477bgGMYKzo8xc7HZtG_reDwYZDDAF1k/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzljZjdmZWQ4NmY4YzRlNzQ5YWE2ZWU1Y2YyYTg0NmQz.webp)
Kattintson a képre a galériáért!
Hozzávalók:
Elkészítés:
Melegítsük elő a sütőt 200 fokra és béleljünk ki sütőpapírral egy tepsit.
Oszlassuk el rajta a spárgát, majd egy tálban keverjük össze az olívaolajat, a sót, a borsot és a fokhagymát.
Locsoljuk meg vele a spárgát, forgassuk át, hogy jól bevonja.
Süssük 10-15 percig.
Vegyük ki a sütőből, szórjuk meg a sajttal, aztán tegyük vissza és süssük még 4-5 percig, amíg a sajt megolvad.