Ha szereti a bogyós gyümölcsöket, akkor ez az ön receptje. Turmixoljon össze ½ csésze fekete áfonyát, ½ csésze szedret, 2 frissen facsart citrom levét, 1 evőkanál apróra vágott gyömbért és 1 csésze vizet.
Amint elkészült, már fogyaszthatjuk is, vagy szűrjük át és igyuk meg gyümölcsléként.
Ez a turmix biztosan feltölt minket energiával! Turmixoljunk össze 4 marék spenótot, 1 levél káposztát, 1 kis uborkát, 1 fél hámozott citromot, 1 almát és 1 kis répát. Amint elkészült, már fogyaszthatjuk is, vagy szűrjük át és igyuk meg gyümölcsléként. Ez a keverék hihetetlen méregtelenítő, plusz tele van antioxidánsokkal.
Az ananászlé kellemes íze elfedi a kelkáposzta kevésbé ínycsiklandó aromáját. Ezért olyan jó páros! Turmixoljunk össze 1 csésze ananászt, 1 zöldalmát, 1 marék koriandert és 6 levél kelkáposztát. Amint elkészült, már fogyaszthatjuk is, vagy szűrjük át és igyuk meg gyümölcsléként.
Az alma szintén kiváló turmixalapanyag, mivel édes ízével elfedi a többi összetevő kevésbé kedvelt aromáit. Turmixoljunk össze 2 almát, 1 hámozott citromot, 3 zellerszárat, 2 sárgarépát és 5 szár petrezselymet. Amint elkészült, már fogyaszthatjuk is, vagy szűrjük át és igyuk meg gyümölcsléként.
A zeller alacsony kalóriatartalmú, magas rosttartalmú, A-, C- és K-vitaminban gazdag zöldség.
A keverék elkészítéséhez turmixoljunk össze 4 csésze spenótot, 2 almát, 2 egész citromot hámozva, 2 egész narancsot hámozva és egy kis gyömbért. Míg a narancs és a citrom feltölti önt C-vitaminnal,
addig a gyömbér az emésztést támogatja.
A cékla csökkentheti a vérnyomást és méregteleníti a testet. Turmixoljunk össze 1 közepes méretű céklát, 1 almát, 2 zellerszárat és 1 hámozott citromot. Fogyasszuk turmixként vagy léként.