Hozzávalók:
Elkészítés:
Vágjuk ketté a leveles tésztát, tegyük ezeket egy sütőpapírral kibélelt tepsire egymástól valamivel távolabb.
Szurkáljuk be villával és süssük 190 fokon körülbelül 15-17 percig, vagy amíg aranybarna lesz.
Amint elkészült, tegyük félre.
Keverjük össze a tojásfehérjét 50 g cukorral, verjük habbá.
A pudingport keverjük össze a maradék cukorral, öntsünk bele 100-150 ml tejet és keverjük csomómentesre.
A maradék tejet tegyük fel forrni a szokott módon, mint amikor pudingot készítünk.
Amint felforr, keverjük bele folyamatosan a pudingporos tejet.
Ezután keverjük bele a vaníliáscukrot és a vaníliát is. Keverjük addig, amíg besűrűsödik.
Hagyjuk egy kicsit kihűlni, azután forgassuk bele a tojáshabot.
Tegyük az egyik tésztalapot egy hasonló méretű tepsibe vagy üvegedénybe, oszlassuk el rajta a krémet, erre jön a második tésztalap.
Tegyük a hűtőbe másfél órára, tálaljuk porcukorral vagy tejszínhabbal.