Elkészítés:
Elkészítés:
Vágjuk fel a kifliket vagy a zsemléket, áztassuk be tejbe.
Szedjük ketté a tojásokat, a sárgáját keverjük össze a cukorral és a vaníliával, azután öntsük a kiflikre és jól forgassuk át.
Az almákat mossuk, azután hámozzuk meg, vágjuk cikkekre, azután szórjuk meg fahéjjal, ízlés szerint egy kis cukorral, a dióval és forgassuk át.
Ha szeretjük az ínyencségeket, alma mellé tehetünk egy kis cseresznyebefőttet is.
Vajazzunk ki egy jénai edényt, tegyük bele a kiflik felét. Erre jöhet egy réteg alma, ismét a kifli, majd a lekvár.
Tegyük a sütőbe 180 fokra körülbelül 20-25 percre.
Verjük fel a tojásfehérjét, oszlassuk el a máglyarakáson, azután tegyük vissza a sütőbe néhány percre, amíg megbarnul.
Tálalhatjuk is!