Hozzávalók:
Elkészítés:
Főzzük meg a tojást a szokott módon: tegyük egy tál vízbe, amely teljesen ellepi, forraljuk fel, majd főzzük forrástól számítva 10 percig.
Szedjük ki a tojásokat és tegyük hideg vízbe.
Közben öntsük egy serpenyőbe a borsót, sózzuk és borsozzuk, pirítsuk, míg megpuhul.
Pucoljuk meg a tojásokat, vágjuk félbe, vegyük ki a sárgáját és tegyük egy edénybe.
Öntsük a sárgájához a borsót, a majonézt, a mustárt, 1 evőkanál vizet, sózzuk és pürésítsük.
Kanalazzuk a tölteléket vissza a fehérjére, díszítsük sültbacon-darabokkal és szórjuk meg őrölt fekete borssal.
Hozzávalók:
Elkészítés:
Főzzük meg a tojásokat a fentebb leírt módon, hűtsük le, vágjuk félbe, szedjük ki a sárgáját.
Keverjük össze egy villával a sárgáját, a majonézt, a mustárt, a fehérborecetet és a tormát.
Kanalazzuk a tölteléket vissza a fehérjére és szórjuk meg apróra vágott petrezselyemmel.
Hozzávalók:
Elkészítés:
Főzzük meg a tojásokat a fentebb leírt módon, hűtsük le, vágjuk félbe, szedjük ki a sárgáját.
Keverjük össze egy villával a sárgáját, a majonézt, a mustárt, a fehérborecetet, a fokhagymát és az olajbogyót.
Kanalazzuk a tölteléket vissza a fehérjére és díszítsük olajbogyószeletekkel.
Hozzávalók:
Elkészítés:
Főzzük meg a tojásokat a fentebb leírt módon, hűtsük le, vágjuk félbe, szedjük ki a sárgáját.
Keverjük össze egy villával a sárgáját, a majonézt, a mustárt, a fehérborecetet, paradicsompasztát és a füstöltpaprika-port.
Kanalazzuk a tölteléket vissza a fehérjére és díszítsük füstöltpaprika-porral megszórva.
Hozzávalók:
Elkészítés:
Főzzük meg a tojásokat a fentebb leírt módon, hűtsük le, vágjuk félbe, szedjük ki a sárgáját.
Keverjük össze egy villával a sárgáját, a majonézt, a mustárt, a fehérborecetet, a sült paprikát és az őrölt csilipaprikát.
Kanalazzuk a tölteléket vissza a fehérjére és díszítsük vékonyra szeletelt csilivel.
Mielőtt tálalnánk a töltött tojásokat, mindenképp tegyük a hűtőbe legalább 2 órára.