Hozzávalók:
Elkészítés:
Tegyük a sütőrácsot középre és melegítsük elő a sütőt 220 fokra.
A csirkecombokat sózzuk meg minden oldalon, azután daraboljuk fel a zöldbabot. Ha szeretjük, borsot és csilipelyhet is szórhatunk a csirkecombokra.
Tegyük a babot egy zsírral kikent sütőedény aljára, majd tegyük rá a csirkecombokat.
Süssük 15-20 percig, amíg a csirke bőre aranybarna lesz.
Közben olvasszuk meg a vajat a mikróban és reszeljük bele a fokhagymát. Keverjük jól össze.
Vegyük ki a sütőből a csirkét, és locsoljuk meg a fokhagymás vajjal. Ezen a ponton tehetünk a zöldségek közé egy kis kakukkfüvet, azután tegyük vissza még 12-15 percre 70 fokon.
Hozzávalók:
Elkészítés:
Tegyük a sütőrácsot középre és melegítsük elő a sütőt 220 fokra.
Hámozzuk meg és kockázzuk fel a krumplit. Sózzuk meg és forgassuk át, hogy egyenletesen befedje a só.
Oszlassuk el egy tepsin egyenletesen, öntsük bele a vizet is. Fedjük le fóliával.
Süssük körülbelül 15 percig.
Közben vágjuk karikára a hagymát.
Vegyük ki a krumplit a sütőből 15 perc után, óvatosan emeljük fel a fóliát és öntsük le a vizet.
Távolítsuk el teljesen a fóliát, majd szórjuk rá a hagymát és locsoljuk meg az olívaolajjal.
Ezen a ponton újra megsózhatjuk.
Süssük további 15 percig.
Vegyük ki, forgassuk át egy spatulával, és süssük még 10 percig.
Kóstolás után ízesíthetjük borssal vagy más fűszerekkel.