Hozzávalók:
Elkészítés:
Tegyük a hozzávalókat egy aprítógépbe.
Keverjük addig, míg a citrom apró darabos lesz.
Szűrjük le az egészet, majd tálaljuk jéggel, esetleg ízlés szerint limeszeletekkel.
A málna izgalmasabbá teszi a hagyományos receptet, ez a limonádé a klasszikus finomabb változata.
Hozzávalók:
Elkészítés:
Tegyük az összes hozzávalót egy nagy serpenyőbe a menta és a jég kivételével.
Öntsünk bele 350 ml vizet, és forraljuk össze.
Hagyjuk kihűlni, majd szűrjük le.
A gyümölcsöket érdemes kinyomkodni, hogy az összes lé kijöjjön belőle.
A szirupot vízzel felöntve, mentával díszítve táltalhatjuk.
Hozzávalók:
Elkészítés:
Vágjuk le a görögdinnye tetejét, majd kanalazzuk ki a gyümölcshúst.
Tegyük a gyümölcshúst egy turmixgépbe a citromlével és a cukorral, majd dolgozzuk össze.
Öntsük bele a vizet, és keverjük át újra.
Öntsük a limonádét a dinnye héjába.
Tálaljuk mentalevéllel és jéggel.