Hozzávalók:
Elkészítés:
Öntsük a búzadarát, a tejet és az olvasztott margarin felét egy tálba.
Keverjük össze, hagyjuk pihenni 2-3 órát.
Amint letelt az idő, keverjük össze a tojássárgáját a cukor felével, egy csipet sóval és a búzadarával.
Verjük habbá a tojásfehérjét, és lassan forgassuk bele a tésztába.
Kenjünk ki a maradék margarinnal egy jénait, öntsük bele a tésztát és süssük 200 fokra előmelegített sütőben 10-15 percig, vagy amíg megszilárdul.
Vegyük ki, forgassuk át, keverjük bele a maradék cukrot és a mazsolát.
Tegyük vissza a sütőbe még 10 percre.
Amint letelt az idő, vegyük ki a sütőből, keverjük át újra és tálaljuk lekvárral, porcukorral vagy vaníliafagyival.