Keverjünk össze egy tálban egy tojást és egy evőkanál tejet. Forgassuk meg benne a kenyérszeleteket és süssük ki olajban vagy zsírban.
Tálaljuk szőlővel, banánnal és áfonyával.
Sokkal finomabb, mintha csak magában fogyasztanánk a már jól megszokott módon.
Keverjünk össze egy tálban két tojást, két evőkanál tejet, egy csipet sót és borsot. Forgassuk meg benne a kenyérszeleteket, azután süssük ki olajban vagy zsírban. És most jöjjön egy kis rafinéria!
Szeretem a bundás kenyeret görög joghurttal és eperrel tálalni, de kipróbálhatod az avokádót, a grillezett paradicsomot és a joghurtba kevert párolt gyümölcsöt is
Keverjünk össze négy tojást és fél teáskanál csilipelyhet egy tálban.
Keverjünk el benne egy teáskanál gyömbért, egy apróra vágott hagymát és egy apróra vágott paradicsomot.
Forgassuk meg benne a kenyereket és kezdjük el megsütni zsíron vagy olajon. Amíg az egyik oldala sül, addig a másikra csorgathatunk még a tojásos keverékből.
Keverjünk össze egy tálban két tojást és két evőkanál tejet. Forgassuk meg benne a kenyérszeleteket, majd süssük meg zsírban. Keverjünk össze két evőkanál vajat egy csipet fahéjjal és egy teáskanál cukorral. Kicsit melegítsük meg, hogy a vaj megolvadjon, majd kenjük meg vele a kenyeret.
Keverjünk össze 7 tojást, 400 ml tejszínt, 450 g reszelt sajtot, 100 g füstölt sajtot egy tálban. Tegyük a kenyérszeleteket egy tepsibe,
öntsük rá a keveréket és süssük 200 fokon 25 percig.
Tálalhatjuk még sajttal megszórva, és paradicsommal.