Hozzávalók:
Elkészítés:
Keverjük össze egy tálban a zsírt, a mustárt, a mézet, a fokhagymát, ízesítsük sóval és borssal.
Amint a keverék jól összeállt, forgassuk meg benne a csirkemelleket. Hagyjuk állni benne egy rövid ideig.
Ha szükséges, tegyünk még hozzá zsírt.
Pirítsuk meg a szalonnát egy serpenyőben, tegyük félre.
Annak a zsírjában pirítsuk le a pácból kivett csirkemelleket, aztán tegyük félre.
Keverjük a páchoz a tejszínt, a tejet, a keményítőt, kezdjük el felmelegíteni.
Akkor lesz jó a mártás, ha besűrűsödik.
Amikor elég sűrű, tegyük bele a csirkemelleket.
Főzzük még 15 percig folyamatosan keverve, majd tálaljuk a ropogós szalonnával és a friss petrezselyemmel.
Fogyaszthatjuk önmagában vagy rizzsel.