9 alapanyag, amely nagyon finom rántva, mégis ritkán készítjük
2020. augusztus 26. 09:41
Noha nem zöldség, de az avokádó is isteni bundázva! Sima liszt helyett forgassuk meg mandulalisztben, így még finomabb lesz. Tálaljuk ketchuppal
Vágólapra másolva!
Kívül ropogós, belül puha, ezért imádjuk annyira a rántott zöldségeket. A szürke hétköznapok során azonban nehéz kreatívnak lenni, és általában nem jutunk túl a rántott karfiolon vagy a rántott gombafejeken. Pedig számos olyan zöldség van, amely isteni finom rántva! Ezeket szedtük most egy csokorba. Ráadásul még néhány isteni bundás gyümölcsöt is tettünk mellé! Kattintson a képre, galéria nyílik!
Galéria: Zöldségek és gyümölcsök, amelyek rántva még finomabbak
1/9
A spárga nem egy népszerű zöldség, mégis érdemes felvenni az étrendünkbe. Panírozzuk be a szokott módon, süssük ki olajban vagy zsírban, és tálaljuk tartármártással