Ezzel a módszerrel az újramelegített, másnapos pizza is finom lesz
![pizza, párkapcsolat, étkezés](https://cdn.origo.hu/2023/12/MVnI28SqSE3G2HYD4HvTMhYuM3Gu1jNg0Pxp54CW334/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzU3ZmQ4MzFhZjAwNzQ2ZmFiNzQ5ZjlmZWYzM2Q3Y2I1.webp)
A pizzát általában a mikróban melegítjük újra. Az eredmény egy gőzölgő, forró, nedves valami, amit megeszünk ugyan, de nem nyújt élvezetet. A sütő ropogóssá teszi ugyan a tésztát, de kiszárítja a sajtot és a feltéteket, ami szintén nem túl ínycsiklandó.
Így adott a kérdés: hogyan melegítsük fel úgy a pizzát, hogy ehető legyen?
Anthony Falco, a Roberta's pizzamestere szerint a megoldás a serpenyő. Tegyük bele a pizzát, öntsünk mellé néhány csepp vizet és állítsuk alacsonyra a lángot. Fedjük le egy fedővel és melegítsük egy-két percig.