A lasagne nem paradicsomos mártással a legfinomabb
![lasagne](https://cdn.origo.hu/2023/12/8MXD-SxENUMeYOzkGOL-HZ0eq7_R2qbjd4uXMYqq86s/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2NkOWY2ZGUwNDg3YTRjMDU5MWQ1ZDVhZTMwNDk0YjA3.webp)
Hozzávalók:
Elkészítés:
Melegítsük elő a sütőt 180 fokra.
Egy tálban keverjük össze a tejet, a tejszínt és a mozzarella felét.
Egy másik tálban keverjük össze a tojást és a ricottát, majd dolgozzuk össze a két keveréket.
Öntsük az 1/3-át egy jénai tál aljára, tegyünk rá 4 levél tésztát, majd erre jöhet a csirke 1/3-ad része.
Rétegezzük tovább, amíg elfogynak a hozzávalók.
Szórjuk meg az egészet a maradék mozzarellával és reszelt parmezán sajttal.
Süssük 40 percig.