Hozzávalók a narancsoshoz:
Hozzávalók az áfonyáshoz:
Hozzávalók az almáshoz:
Elkészítés:
Tegyük a gumicukorformákat a fagyasztóba, mert így a cukrok gyorsabban megkötnek majd benne.
Keverjük össze a gyümölcsöket és az almalevet egy turmixgépben.
Szűrjük le egy kislyukú szűrőn, kanállal nyomkodjuk ki a folyadékot a pépből.
Az így kapott levet tegyük egy edénybe, és kezdjük el felforralni.
Keverjük el benne a cukrot vagy édesítőt és az agaragarport, majd forraljuk fel és főzzük 3 percig.
Közben folyamatosan keverjük.
Vegyük le a tűzről a lábast, csepegtessük a formákba a folyadékot, és tegyük a hűtőbe 30 percre vagy 1 órára, hogy megkössön.
Amint letelt az idő, vegyük ki a formából a gumicukrot.
Kész is!