Nagyon egyszerű! Csak néhány teafűkeverékre van szükség hozzá. Ki lehet próbálni többféle változatot is, én most a következő keverékeket javaslom:
szárított rózsaszirom, hibiszkus, csipkebogyó, szegfűbors és fahéjas szilva teakeverék.
Tegyünk mindegyikből egy kiskanálnyit egy bögrébe. A keverékek aromája szépen összekeveredik az italba, egy igazi édes ízkavalkádot kapunk eredményül. De az izgalmas fordulat még csak most jön.
Ezúttal nem vizet teszünk fel forrni, hanem növényi tejet. Én vaníliás rizstejjel szoktam készíteni, de a
kókusztej és a mandulatej is jó választás.
Melegítsük fel a tejet egy kis edényben, öntsük a teafüvekre, és hagyjuk állni 5-10 percet. Ha zavar, leszűrhetjük, ha nem, akkor élvezzük kortyonként az édes italt.