13 sajtféle, amelyet muszáj kipróbálnunk

camambert, sajtfélék
A camembert egy puha sajtféle, amelyet Normandiában készítenek eredetileg. Megolvasztva ehetjük pirítóssal vagy kenyérrúddal
Vágólapra másolva!
A sajt a természet egyik legnagyobb ajándéka. Az egész világon készítik tehenek, juhok, kecskék vagy bivalyok tejéből, különféle ízek és textúrák születnek. Lágysajtok, kemény sajtok, sajtkrémek, grill sajtok, kéksajtok és még sorolhatnánk a bizonyítékát annak, hogy a sajtok kínálata milyen színes. Épp ezért gyűjtöttük össze azokat a sajtfajtákat, amelyeket egyszerűen muszáj megkóstolnia minden sajtimádónak – legalább egyszer az életben. Persze gyanítjuk, hogy az egy alkalomból később jóval több lesz, hiszen az ízélményeket, amikben részünk lesz, sosem feledjük.
Vágólapra másolva!

Kattintson a képre a sajtgyűjteményért!

grillezett alapanyagok
sajtok grillezéshez
brie sajt
mozzarella
Gruyère, sajtfélék
camambert, sajtfélék
ementáli, sajtfélék
Roquefort, sajtfélék
gouda, sajtfélék
gorgonzola, sajtfélék
Pecorino Romano, sajtfélék
stilton, sajtfélék
Epoisses, sajtfélék
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!