Hozzávalók:
Elkészítés:
A langyos tejben keverjük el a cukrot, és szórjuk bele az élesztőt.
Tegyük félre, hagyjuk felfutni.
Egy tálban keverjük össze a lisztet és a sót, majd üssünk bele 1 tojást.
Kezdjük el összedolgozni, majd adjuk hozzá az olajat és a felfutott élesztős tejet.
Gyúrjuk tovább.
Lágy, de nem ragacsos tésztát kell kapnunk.
Ha szükséges, adjunk még hozzá egy kis tejet vagy lisztet.
Tegyük félre egy órára, hagyjuk a kétszeresére kelni.
Ha megkelt, osszuk 8 egyenlő részre, és formázzunk belőle bucikat.
Tegyük őket egy sütőpapírral kibélelt tepsire, takarjuk le, és hagyjuk még kelni 30 percig.
A maradék tojást közben verjük fel, és kenjük meg vele a bucikat.
Szórjuk meg szezámmaggal, majd tegyük 190 fokra előmelegített sütőbe.
Amikor aranybarnára sültek, akkor vannak készen.