Kattintson a képre, galéria nyílik!
Hozzávalók:
Elkészítés:
Melegítsük elő a sütőt 200 fokra, majd béleljünk ki sütőpapírral egy tepsit.
Szórjuk bele a felkockázott édesburgonyát, locsoljuk meg olajjal, sózzuk és borsozzuk.
Süssük készre 20 perc alatt.
A retket és a répát szeleteljük fel vékonyan.
Tegyük egy tálra a vörös káposztával együtt, locsoljuk meg a citrommal és tegyük félre.
A káposztaleveleket tegyük egy másik tálba, locsoljuk meg citrommal, sózzuk, aztán kezdjük el átnyomkodni kézzel, amíg picit megpuhulnak.
A végén tegyük az összes alapanyagot egy tálra, szórjuk meg a szezámmaggal, sóval, borssal és ízlés szerinti fűszerekkel.
Készíthetünk mellé joghurtos, kapros öntetet is.