Ez a pisztráng, ötös

pisztráng
Vágólapra másolva!
De most komolyan, Sáfrány László szilvásváradi pisztrángtenyésztő halait, aki már kóstolta, jól tudja, hogy túlzás nélkül állíthatjuk, hogy ötös. Most azt is megtudhatjuk, hogyan mentettük meg mi, fogyasztók a kihalástól a pisztrángot. És most megint füstölünk. Úgy látszik, hogy január a Gasztrodinamika életében elég füstszagúra sikerült. Annyit ígérhetünk, hogy februárban más vizekre evezünk majd. De most még maradjunk a Sáfrány féle kályhában sült pisztrángnál, amiért messze földről elzarándokolnak Szilvásváradra. De vajon mi a titka az erdészből lett halas embernek? Ezt is megtudjuk a Gasztrodinamika adásából.
Vágólapra másolva!
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!