A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
5
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
HUNMagyarország
14:00VízilabdaHungary-Italy
HUNMuszukajev Iszmail
18:25BirkózásIszmail Muszukajev-Rahman Amouzadkhalili
NyílNyíl

Három jel, hogy már nem friss a görögdinnye

Vágólapra másolva!
A legtöbb zöldségen és gyümölcsön a megjelenő penészfolt egyértelműn jelzi, hogy az étel megromlott. A görögdinnye esetében nincs ilyen szerencsénk, nincs szemmel is egyértelműen látható jele, ha már nem friss a gyümölcs.
Vágólapra másolva!

Nézzük, milyen intő jelekre kell odafigyelni, hogy időben kiszúrjuk, ha megromlott a görögdinnye, és arra is adunk tippet, hogyan marad a lehető legtovább friss a gyümölcs. 

Megváltozik a dinnye illata
Előfordulhat, hogy a dinnye szagtalanná válik, de avas illat is jelezheti, ha a gyümölcsöt már nem ajánlott elfogyasztani. 

Megváltozik az állaga
A többnapos görögdinnyének nyálkássá, csúszóssá válik a felülete, amit tapintáskor érezhetünk. Ha ilyet tapasztalunk, akkor az sajnos azt jelenti, hogy a görögdinnye megromlott.

Rossz ízűvé válik
Ha látszólag nem is utalt erre semmi, és már beleharapunk a gyümölcsbe, a szokásos édes íz helyett kellemetlen élményben lehet részünk. Ha a görögdinnye íze savanyú, esetleg pezsegteti a nyelvünket, az egész biztosan annak a jele, hogy a gyümölcs megromlott - írja a Mindmegette. Korábban arról is írtunk, hogy mi mindent érdemes tudni a görögdinnyéről.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!